Abonneren

Het magazine HVT, hetgeen staat voor Hifi Video Test, schrijft vanaf 1972 over de betere hifi en high end audio- en videoapparatuur en is hiermee het oudste en grootste vakblad op dit gebied. In 2015 is Ernst Neve aangesteld als hoofdredacteur van HVT met de missie de visie van het blad te verbreden. Neve heeft subtiel bijgestuurd in content en uiterlijk om een bredere doelgroep aan te spreken. Deze vernieuwde visie heeft geresulteerd in een herpositionering van het merk, met een betere aansluiting op het heden tot gevolg. De ervaring van het verleden versmolten met de visie op de toekomst. Het resultaat is onze missie: ten eerste het verkondigen dat audio- en videoapparatuur van enige kwaliteit kan zorgen voor een hoge mate van plezier en emotie in de beleving van muziek, en ten tweede dat high end een levensstijl kan zijn, waar het ultieme genot gevonden kan worden op vele vlakken. Kruisbestuivingen worden dan ook niet gemeden. Toetreding tot de EISA is de ultieme erkenning van deze zienswijze en de kroon op het harde werk van het team.

Altijd op de hoogte blijven van alle nieuwtjes

Wil je behoren tot de ambassadeurs van high end? Wil je altijd op de hoogte blijven van alle nieuwtjes op dit gebied? Wil je de ins en outs te weten komen over hifi, de winkels, de importeurs en de evenementen? Neem dan een abonnement op HVT. Dit kan zowel op de online versie als op de gedrukte versie van HVT. Of allebei natuurlijk. Om de online versie meteen in te zien kan je hieronder op de link naar de App store klikken voor de iOS versie of op de link naar de Google Play Store voor de Android versie.

Abonnementen en lezerservice

Jaarabonnement (11 nummers) € 65,- Belgie? € 75,-. Prijzen andere landen op aanvraag.
Het abonnement kan elk gewenst moment ingaan en loopt voor minimaal één jaar. Na het eerste abonnementsjaar wordt het abonnement automatisch stilzwijgend verlengd.
Abonnementen dienen uiterlijk twee maanden voor afloop van de abonnementsperiode schriftelijk (per mail of per post) te worden opgezegd. U ontvangt uiterlijk binnen drie weken een schriftelijke bevestiging van uw opzegging. Adreswijzigingen dienen schriftelijk te worden doorgegeven.

Abonnementenservice:

Per E-Mail:
abonnement@brinkmanmediagroup.nl

Per Post:
HVT, abonnementenservice,
Kerkenbos 1015e,
6546 BB Nijmegen

 

Klik op een van onderstaande links om je op de online versie van HVT te abonneren.

HVT Appstore

HVT Playstore

Stuur een e-mail naar onderstaand adres om een abonnement op de gedrukte versie van HVT aan te vragen.

abonnement@brinkmanmediagroup.nl

of stuur een bericht per post naar:

Brinkman Media Group,
t.a.v. Abonnementenservice
Postbus 6787
6503 GG Nijmegen