Achtergrond

Levering van een topset

Brabant wordt epicentrum van absolute klasse

Door Ernst Neve, HVT 02, februari 2019

Onlangs was Nederland getuige van een zwaartekrachtgolf. Het epicentrum bleek de regio Brabant, om precies te zijn Audio TV Centrum in Eindhoven. De oorzaak? De topmodellen van KEF die bij de kersverse eigenaar werden geïnstalleerd. Iedereen die ook maar iets van high end afweet, zal begrijpen dat dit de bekroning was van een traject waarin vele uren noeste arbeid zijn geïnvesteerd, waarin vele uren advies en luisteren zijn gaan zitten en dat alleen maar tot stand heeft kunnen komen door kennis, ervaring en een sterk staaltje Brabantse gastvrijheid.


Want laten we eerlijk zijn, daar begint het toch. Je loopt de speciaalzaak in, in dit geval Audio TV Centrum, en dan moet die klik er zijn. De klik van de specialist die precies begrijpt waarnaar de klant op zoek is. Welnu, dat zit daar bij de mannen van Audio TV Centrum wel goed. Al ruim 40 jaar gaan service en ervaring er hand in hand met de bekende Brabantse gastvrijheid. Het team verstaat als geen ander de kunst van het ontzorgen. Kundig weten ze de klant te begeleiden in het traject naar hun audio en/of video Walhalla. Met die gastvrijheid in het geweer en kennis als gereedschap bepalen ze de te varen koers door het landschap van de hoogwaardige consumentenelektronica. Het pakket van Audio TV Centrum is er dan ook naar. Het merkenpakket liegt er niet om en 40 jaar kennis laat zich dan goed vertalen naar gedegen samengestelde sets.

Die klik

Maar pakket en kennis betekenen niet vanzelfsprekend dat een klant de klik ervaart. Dat begint eigenlijk bij binnenkomst in het pand aan de Geldropseweg 75 in het Eindhovense. De inrichting bij binnenkomst oogt wellicht traditioneel, maar dat stelt ook gelijk gerust. Al snel gaat de verzameling TV’s over in de ruimtes van de onderneming die opgeteld toch zo’n 1000 vierkante meter beslaan. Er zijn verschillende opstellingen gemaakt die eruit zien alsof je een luxe woonkamer betreedt. Uiteraard worden daar ook sets op maat gedemonstreerd. Of liever gezegd AV oplossingen. Want het doel is de ultieme ontzorging van de klant. Daarvoor wordt alles in stelling gebracht, ongeacht budget.

Wil je de rest van het artikel lezen? Koop dan HVT of download onze kiosk voor Android of iOS.