article

30 Years of Sound Gallery

Het is feest bij Sound Gallery in Groningen!

Agenda, 15 november 2018

Het is feest en dat moet je vieren. Met 30 jaar ervaring is Arthur Erenst een begrip onder de muziek- en hifiliefhebber. Als connaisseur van topklasse audio-apparatuur en dito weergave heeft hij zijn liefde voor Mark Levinson nooit onder stoelen of banken gestoken en is menig van zijn klanten aangestoken door zijn enthousiasme. Mark Levinson is dan ook als een rode LED verweven met de historie van zijn winkel, Sound Gallery in Groningen. Een show inclusief Mark Levinson primeur is dan ook een fantastisch cadeautje voor de viering van zijn 30 jarig jubileum!


Op vrijdagavond 30 november geven we een selecte groep mensen de gelegenheid om kennis te maken met de toekomst van Mark Levinson. Tijdens dit exclusieve programma duiken we in de boeiende geschiedenis van Mark Levinson en gaan we uiteraard luisteren naar de gloednieuwe No 5802. We starten deze avond om 19:30 uur.

Een voorproef, niks ‘je!

Op zaterdag 1 december stellen we de Mark Levinson No 5802 voor aan een grotere groep mensen en geven we de gehele dag demonstraties met deze geïntegreerde versterker en een 2e groot Mark Levinson systeem. De Mark Levinson No 5802 is het eerste model uit de aangekondigde 5000 serie. De lijn omvat een tweetal geïntegreerde versterkers die in prijs onder de bestaande No 585 gepositioneerd zullen worden. Alhoewel de units pas in april echt op de markt komen, krijgen bezoekers tijdens het jubileumfeest van Sound Gallery alvast een voorproefje op deze uitzonderlijk mooie versterkers!

Aanmelden voor vrijdagavond 30 november kan via onderstaande link, e-mail of telefoonnummer. Zaterdag 1 december staat de deur de gehele dag voor je open. Graag tot dan!
Aanmelden:
https://www.soundgallery.nl/2018/11/02/30-nov-1-dec-luisterevent-30-years-of-mark-levinson/
– Mail: info@soundgallery.nl
– Tel: 050 5775449

Sound Gallery
Noorderstationstraat 53
9716 AR Groningen