HVS Awards

HVS Awards 2016

Beste Hifi Winkel van Nederland

Door Ernst Neve, HVT nummer 11, november 2016

Omdat we de aangesloten detaillisten ruim de tijd willen geven stemmen te winnen, kunnen jullie ook gedurende de maand november nog van je laten horen door te stemmen op de beste hifi winkel van Nederland. We zullen ervoor zorgen dat de vijfde keer dat we deze prestigieuze verkiezing organiseren, echt iedereen gehoord is. We kunnen niet vaak genoeg benadrukken dat de aangesloten retailers het als een serieuze eer ervaren om überhaupt genomineerd te zijn. Zonder uitzondering prijkt op de deur van alle winnaars dat een HVS Award binnen is gehaald en voor de titel van winnaar van Nederland van 2016 wordt nog steeds fel gestreden om de gunst van de klant te winnen. De HVS Awards lijken nu nog eens extra aan statuur te hebben gewonnen nadat HVT in de EISA expertgroep Hi-Fi heeft plaatsgenomen. De HVS Award is een ware kroon op de inspanningen van de retailer. Wij zien jouw stem in ieder geval als een waardering van onze brugfunctie in de relatie importeur – winkelier – consument en consumentenelektronica van enige kwaliteit. Want daar blijven we ons onverminderd voor inzetten.

In dat licht bezien kunnen we melden dat het deelnemersveld dat strijdt om de titel “beste Hi-Fi winkel van Nederland” dit jaar groter is geworden en dat iedereen model kan staan als betere A/V-speciaalzaak in Nederland.

Wij nodigen je uit om de favoriete winkel in ieder geval een keer te bezoeken alvorens je je stem laat gelden. Jouw mening is voor ons en voor hen van zeer groot belang. Je kunt tot 30 november nog je stem uitbrengen. Klik op deze link om direct naar de genomineerde winkels te gaan.

Geef je stem een warm geluid. Wij wensen je veel plezier.
Het HVS Award team Bert, Edouard, John, Marnix, Michel, Menno, Ralph en Ernst

Mogen we aan jullie voorstellen: de juryleden van de HVS Awards 2016

Zoals de afgelopen vijf jaar iedere keer is gebeurd, is ook dit jaar het HVS Award team op pad gegaan om de uitverkoren retailers te bezoeken, bevragen, bekijken en te beoordelen. Soms incognito, soms als een recensent van de Michelin organisatie, soms als een oude bekende, maar immer rechtvaardig in oordeel. Dat is tenslotte het uitgangspunt van een eerlijke verkiezing. Ze kunnen er in de Verenigde Staten nog een puntje aan zuigen, zullen we maar voorzichtig zeggen. In ieder geval nemen we deze gelegenheid te baat om het HVS Award team nader aan jullie voor te stellen.

Bert Oling,

Geschiedenis Muziekwetenschappen, Bedrijfskunde, Hifi-ondernemer, consultant voor het MKB en adviseur Podiumkunsten. Muziekbeleving van LP tot digitale content.

Edouard Hendrix

Met een economische opleiding achter de rug, voorbestemd om in de financiële wereld terecht te komen. Overdag strak in het pak en super ernstig, hetgeen schreeuwde om ontspanning in muziek, fotografie en later in journalistiek.

John van der Veer

Ik maak zelf producties, componeer, arrangeer, speel gitaar. En dit is precies wat je wilt als maker, met je ideeën zo dicht mogelijk bij de luisteraar komen.

Marnix Bosman

Zowel in de pro-audio als consumentenaudio al jaren actief. Fervent geluidstechnicus voor amateur theatervoorstellingen.

Michel van Meersbergen

Vanaf z’n vierde levensjaar bovenmatige interesse in alles auditief. Liep bijna 20 jaar geleden een Amsterdamse high-end zaak binnen en heeft het pand mentaal nooit meer weten te verlaten.

Menno Bonnema

Actief als auteur op het interwebz en in print, met een voorliefde voor alles wat met muziek te maken heeft.

Ernst Neve

Bijna het gehele professionele leven werkzaam in de audio-industrie. Soms voel ik me wel eens als die vent uit de reclame waarover ze zeggen: gelukkig heeft ‘ie wel verstand van verzekeren.