HVS Awards

HVS Awards 2016

Beste Hifi Winkel van Nederland

Door Ernst Neve, HVT 10, oktober 1016

Laat nu je stem gelden voor de Beste Hifi Winkel van Nederland van dit jaar. De verkiezing loopt van 1 oktober tot en met 30 november 2016. Je kunt verschillende vragen over de winkel van jouw voorkeur belonen met een cijfer van 1 tot en met 5, waarvan 1 de laagste waardering is en 5 de hoogste. Je kunt slechts een keer je stem uitbrengen.

Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn, is oktober de maand dat je van je kan laten horen met je stem voor de beste hifi winkel van Nederland. Het is alweer voor de vijfde keer dat we deze prestigieuze verkiezing organiseren. We hebben gemerkt dat het voor onszelf weer een contactmoment is met de aangesloten retailers. Ze ervaren het echt als een eer om überhaupt genomineerd te zijn. Zonder uitzondering prijkt op de deur van alle winnaars dat een HVS Award binnen is gehaald en voor de titel van winnaar van Nederland van 2016 wordt nu al fel gestreden voor de gunst van de klant. Dat terwijl de officiële stemming nog moet plaatsvinden. De HVS Awards lijken nu nog eens extra aan statuur te hebben gewonnen nadat HVT in de EISA expertgroep Hi-Fi heeft plaatsgenomen. De HVS Award is een ware kroon op de inspanningen van de retailer. Wij zien jouw stem in ieder geval als een waardering van onze brugfunctie in de relatie importeur – winkelier – consument en consumentenelektronica van enige kwaliteit. Want daar blijven we ons onverminderd voor inzetten.

In dat licht bezien kunnen we melden dat het deelnemersveld dat strijdt om voor de titel “beste Hi-Fi winkel van Nederland” dit jaar groter is geworden en dat iedereen model kan staan als betere A/V-speciaalzaak in Nederland.

Wij nodigen je uit om de favoriete winkel in ieder geval een keer te bezoeken alvorens je je stem laat gelden. Jouw mening is voor ons en voor hen van zeer groot belang. Druk op “stemmen HVS Awards” in de navigatiebar en zorg dat de winkel van jouw voorkeur deze prijs wint. Let op: bij het waarderen met een cijfer van 1 tot 5 is 1 is de laagste waardering en 5 de hoogste. Succes met stemmen. Jij maakt het verschil!

Geef je stem een warm geluid. Wij wensen je veel plezier. Klik op deze link om direct naar de genomineerde winkels te gaan.

Het HVT Awards team
Bert, Edouard, John, Marnix, Michel, Menno, Ralph en Ernst