HVS Awards

Winnaars beste hifi winkel

En dames en heren, de winnaars zijn…

Door Ernst Neve, HVT 2, februari 2017

Los van de voorbereidingen die getroffen moesten worden om de kerstdagen heelhuids door te komen, moest er ook nog een hoop geregeld worden om de HVS verkiezing van de beste hifi winkel van Nederland tot een goed einde te brengen. Als hoofdredacteur mocht ik wederom de voorzittersrol voor mijn rekening nemen en fungeerden als ware werkpaarden onze uitgever Ralph Brinkman, auteurs Marnix Bosman, Menno Bonnema, Edouard Hendrix en Michel van Meersbergen. Ziel en zaligheid hebben ze in hun winkelbezoeken gelegd en getracht zo objectief mogelijk hun lijsten in te vullen. Welnu, dat is gelukt. De toevoeging van onze notaris heeft alles nog eens omlijst met eerlijkheid, onafhankelijkheid en cachet.

Hoewel iedereen gewonnen heeft, kon er maar een de beste hifi winkel van Nederland zijn. Wij presenteren: AUDIOEXPERT

Uit deze drie categorieën ontstond een eindcijfer door ze op de volgende mee te laten tellen: 50%, 25% en 25%. Onder plaatsen 1 t/m 10 vielen in deze drie categorieën vervolgens tweemaal 101 punten te verdelen op de volgende manier: plaats één kreeg 25 punten, plaats twee 18, plaats drie 15, plaats vier 12, plaats vijf 10, plaats zes 8, plaats zeven 6, plaats acht 4, plaats negen 2 en plaats tien 1. In de 50% tellende categorie 202 punten (het dubbele per plaats).

Dit waarderings- en berekeningsmodel volgend hebben we ten eerste een overall winnaar en hebben we per provincie een winnaar mogen selecteren. Alle winnaars bij dezen gefeliciteerd met deze erkenning van jullie inspanningen als hifispecialist. Als vanouds beginnen we met de nummer 1.

Nummer 1 van heel Nederland en winnaar van Noord Brabant met een waardering van 4,90 op een schaal tot 5: Audioexpert te Den Bosch.

Felicitaties van het gehele HVT team aan Audioexpert met het behalen van de titel ‘Beste Hifi Winkel van 2016’. Het ziet ernaar uit dat jullie oneindige inzet en enthousiasme om de beste te zijn jullie de overwinning heeft bezorgd. De top drie lag dicht bij elkaar, hetgeen voor een spannende strijd heeft gezorgd. De fotofinish bezorgde jullie de 1e plaats. Hieronder de mening van de mensen in de winkel. We noemen enkele veel gehoorde uitingen over Audioexpert en hun medewerkers:
– klantvriendelijk
– laagdrempelig
– servicegericht en deskundig
– goede prijs/kwaliteit

Quote top 3

“Bijzonder vriendelijk en kundig personeel. Wat service betreft, niet te evenaren. Je voelt je altijd serieus genomen als klant en geen moeite is teveel. Kortom, mocht je willen investeren is goede audio apparatuur dan is dit de winkel waar je naartoe moet!” “Als digitaal minder onderlegde ouderen worden wij uitmuntend voorgelicht en geholpen bij de installatie van de grote verscheidenheid aan apparatuur.” “Initiatief van een echte audio liefhebben. Chapeau. Een verademing dat deze persoonlijke kwaliteit nog mogelijk is in dit internet tijdperk.”