Just in

BLENDLE AANBIEDING VOOR HVT LEZERS

Wilt u HVT ook digitaal lezen? Welkom bij Blendle!

Door Ernst Neve, HVT 4, april 2024

Zoals jullie wellicht weten, maken we onze lezers al enige tijd attent op de mogelijkheid artikelen van HVT langs digitale weg op Blendle te kunnen lezen. De keuze viel niet zomaar op dit platform. Blendle heeft de laatste tijd grote stappen gemaakt. Niet alleen biedt het een buitengemeen fijne gebruikservaring, ook is het enorm gegroeid na de nieuwe samenwerking met de Cafeyn Group.


Deze Cafeyn Group is het grootste journalistieke platform in Nederland. Blendle viert daarom dan ook echt feest. Niet alleen omdat Blendle dit jaar zijn 10e verjaardag viert, maar ook omdat er een volledige make-over van de site en de app is. Met nieuwe features en een sterk uitgebreid leesaanbod, powered by Cafeyn Group.

Met Blendle heb je toegang tot honderden kranten en tijdschriften, allemaal onbeperkt te lezen in één abonnement. Of je nu geïnteresseerd bent in politiek, technologie, lifestyle, sport of hifi, Blendle biedt een breed scala aan onderwerpen om aan elke interesse te voldoen.

Om onze trouwe digitale abonnees niet tekort te doen, hebben we, althans zo menen wij, een fraai aanbod gerealiseerd om te onderzoeken of Blendle ook voor hen het platform van keus is. Een bijkomend voordeel van dit aanbod is dat het niet beperkt is tot HVT alleen. Duizenden magazines van over het gehele continent zijn toegankelijk evenals Nederlandse kranten om je van het laatste nieuws te voorzien.

Aanbod HVT lezers, HVT abonnees en abonnees van de digitale HVT App.

 

BLENDLE AANBIEDING

Abonnees van de HVT kiosk App krijgen 12 maanden lang gratis toegang tot Blendle
Lezers van losse digitale exemplaren of abonnees van de printeditie van HVT krijgen 1 maand gratis toegang tot het vernieuwde Blendle platform.
• Na deze periode van 12 dan wel 1 maand bedragen de kosten voor het Blendle abonnement 9,95 euro per maand.
• De HVT APP zal binnenkort worden verwijderd in de stores van Apple en Google. Restitutie van abonnementsgeld is helaas niet meer mogelijk. Daarvoor krijg je nu 12 maanden gratis toegang tot de hele wereld van Blendle waarin naast de oude, vertrouwde HVT ook artikelen over legio andere onderwerpen gelezen kunnen worden.
• 12 maanden gratis toegang tot alle content op Blendle voor abonnees van de digitale HVT kiosk App.
• 1 maand gratis toegang tot alle content op Blendle voor abonnees van de printeditie van HVT en lezers van losse digitale exemplaren uit de HVT kiosk App.