Nabeschouwing

Audio Show iEar’ 2017

Hoe een warm bad een groot succes werd

Door Ward Maas en Ernst Neve, HVT 12, december 2017

Het is mijn genoegen om het voorwoord te schrijven van de nabeschouwing van de Audio Show iEar’. Wat ik echt kwijt moet is de mate van professionaliteit die gedurende deze twee dagen aan de dag is gelegd door ten eerste Freek van Ham en zijn team van iEar’. Vanaf het moment van binnenkomst werd iedereen al in de watten gelegd en zat de sfeer er al gelijk goed in. En niet alleen iEar’, maar zeker ook de leveranciers hebben hun beste beentje voorgezet.

Voor de consument superduidelijk. Ze waren te gast bij iEar’ die zich gesterkt zag door de achterhoede. De interessante showaanbiedingen maakte het feest compleet. Los van de professionaliteit was het ook gewoon gezellig. De deelnemers maakten echt deel uit van het iEar’ team en de collegialiteit droop er gewoon van af. Door de drukte had ik niet veel tijd om inhoudelijk te genieten van het getoonde moois, dus het is mij een genoegen de bevindingen van onze Ward aan jullie te presenteren.

Afgelopen jaar was ik voor het eerst op de Audio Show iEar’ in het Willem II stadion in Tilburg. Dat was een prima ervaring en ik was blij te horen dat er dit jaar weer een werd gehouden op 11 en 12 november. Nu vind ik het gewoon erg leuk op een audiobeurs rond te lopen en bezoek er nogal wat in een jaar. Deze beurs was vorig jaar al geen ‘business as usual’ en ook dit jaar weer een klasse apart. Eigenlijk is het wat vreemd, een dealershow die in het businessgedeelte van een voetbalstadion wordt gehouden.