Nabeschouwing

Nabeschouwing Audio Show iEar’

Krenten uit de Pap

Door Ernst Neve HVT 1, januari 2020

16 en 17 november jongstleden was het dan zover: de 5e editie van de Audio Show iEar’ kon zijn vlammende jubileum beleven in het Koninklijke Willem II stadion. Ruim 60 fabrikanten in 30 luisterruimtes lieten er honderden audio- en videoproducten zien. En niet zomaar producten. Nee, de krenten uit de pap. Speciaal voor de bezoekers van dit evenement werden de laatste noviteiten en de meest speciale versies van stal gehaald om ze keurig opgesteld en omkleed met alle egards te laten horen, zien, voelen en als het moest ruiken!


Helaas kon ik er zelf de eerste dag niet bijzijn, maar HVT uitgever Ralph Brinkman deed als de Theo Komen van de audioshows verslag van de opbouw en de aankomst van de eerste bezoekers. Inderdaad spoedden sommigen zich als ware wielrenners in een druk peloton van showbezoekers naar de demonstratie van bestemming. Dringen geblazen om, eenmaal in de desbetreffende kamer aangekomen subiet tot een surplace te komen. Om via Theo Komen van de wielrennerij naar het voetbal te schieten is gelukkig zo gedaan.

Trots

Want het was voor organisator Freek van Ham, zijn vrouw en de rest van het iEar’ team, naast een thuiswedstrijd ook nog eens bijna een schot voor open doel. Hoewel een organisatie van een dergelijk evenement altijd spannend zal blijven, leken ze er de handen niet voor om te draaien. Een iets verdergaande blik liet uiteindelijk toch wel een enige opluchting zien toen de eerste horde bezoekers verwerkt waren. Ik moet zeggen: hulde aan het team, ze hebben een enorme berg werk verzet, waar we allemaal trots op kunnen zijn. De bezoekers, de deelnemers en zijzelf. Jullie weten dat ik niet schroom om de loftrompetter te schallen en veren te steken waar ze thuishoren, dus bij dezen. Sterker nog; ook wij van HVT kregen veel complimenten te horen op de show. Ten eerste voor ons deel in de totstandkoming van de beurscatalogus, maar ook voor HVT zelf. Met hier en daar een kleine blozing (of was het een stuwing) op de wangpartij namen wij ze maar al te graag in ontvangst.

Wil je de rest van het artikel lezen? Koop dan HVT of download onze kiosk voor Android of iOS.