Audio Show iEar’ 2017

Uit HVT 10, oktober 2017
Zoals je inmiddels gewend bent, zullen ook dit jaar weer vele productintroducties plaats vinden op de Audio Show iEar’ 2017, welke plaats vindt op 11 en 12 november in het Willem II stadion in Tilburg. Hierbij alvast een tipje van de sluier, in het november nummer van HVT kun je de complete voorbeschouwing lezen.
 
Bowers & Wilkins 700 Series
Hadden we twee jaar geleden de primeur van de 800 Series van deze Britse luidsprekerproducent. Dit jaar zal het team van Bowers & Wilkins de nieuwe 700 Series in volle glorie aan je voorstellen. De Bowers & Wilkins 700 Series biedt studiokwaliteit geluid en bouwt voort iop de inmiddels veel bekroonde technieken uit de 800 Series. Het resultaat is de best presterende luidspreker in z’n prijsklasse, meer dan de moeite waard om daar eens naar te komen luisteren.
 
Sennheiser HE1
De “Orpheus legend reborn”, de mooiste en meeste exclusieve hoofdtelefoon ooit gebouwd. Speciaal te beluisteren op de show, want met koptelefoons hebben we dit jaar een special thema. Hoofdtelefoon van de mooiste merken zullen te beluisteren zijn en daarbij zal Jaap Veenstra van Alpha Audio lezingen en testen verzorgen. Wij nodigen je hiervoor uit om je eigen hoofdtelefoon mee te nemen en deze eens aan een meting van Jaap Veenstra te laten ondergaan.

Naim Uniti compleet
De serie meest geavanceerde en compacte All-in-One streaming audio spelers van Naim, de Uniti series is compleet en zal in volle glorie worden gedemonstreerd. Het prachtige design van deze serie doet al vermoeden dat je met topklasse apparaten met dito mogelijkheden te maken hebt. En het team van importeur Latham Audio zal dit maar wat graag laten horen.
Wil je op de hoogte blijven van al het shownieuws, bekijk dan de speciale website www.audioshowiear.nl of de speciale facebookpagina www.facebook.com/audioshowiear. Op de show website is het ook mogelijk de speciale beurscatalogus aan te vragen, die je dan twee weken voorafgaand aan de show alvast thuis ontvangt.
 
Tot ziens op de show!

Audio Show iEar’ 2017
Zaterdag 11 & zondag 12 november 2017
Openingstijden 10.00 – 18.00 uur
Locatie: Willem II stadion Tilburg
Ruim 50 fabrikanten in 30 luisterruimtes
Diverse productintroducties & speciale gasten
Entree gratis
Gratis ruime parkeergelegenheid