Audio Show iEar’ 2018 mag je gewoon niet missen

Uit HVT 10, oktober 2018

De grootste en leukste Audio Show van Nederland. Ruim 60 topmerken in 30 luisterruimtes. Op 17 & 18 november is het weer zover, Audio Show iEar’ in het Willem II stadion Tilburg. Na het overweldigende succes en de vele positieve reacties die wij ontvingen op de drie eerdere edities Audio Show iEar’ 2015, 2016 en 2017, komt de leukste audioshow ook dit jaar weer terug! De Audio Show iEar’ 2018 biedt veel van het beste wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Een prachtige gevarieerde mix van toegankelijke en betaalbare audioapparatuur tot en met exclusieve topproducten. Plaats van handeling is weer het Willem II Stadion in Tilburg. Een fantastische locatie met genoeg parkeergelegenheid en eenvoudig te bereiken via de naastgelegen A58 of via de pendeldienst vanaf Tilburg CS. Natuurlijk zorgt iEar’ ook deze editie weer voor de nodige primeurs en speciale gasten. De importeurs en fabrikanten verzorgen prachtige demonstraties, diverse workshops en laten je kennis maken met al het moois wat er op audio gebied verkrijgbaar is.

Wij verwelkomen je graag op 17 & 18 november op de leukste audioshow van het jaar!
Houdt het nieuws en de aankondigingen in de gaten op de speciale website en/of speciale facebook pagina: www.audioshowiear.nl / www.facebook.com/audioshowiear
Wil je vooraf alvast het speciale showmagazine ontvangen, vraag deze dan aan via de show website.

Deelnemende leveranciers en importeurs oa.: Acson, Armour Home, B&W Group, CD Vinyl 4 U, Dali Benelux, DuneBlue, Dimex, Dynaudio, GP Acoustics, House of Music, HNNY Benelux, IDC Klaassen, Latham Audio, LG Electronics, Metrum Acoustics, Monitor Audio Nederland, PAI audio en video, Quad-raad, Quest Group, Savor Audio, Sennheiser, Servi-Q, Smart Audio, Sound United, Terrason Audio en Yamaha Music. In het november nummer van HVT lees je de uitgebreide voorbeschouwing van de show.

Audio Show iEar’ 2018
Zaterdag 17 & zondag 18 november 2018
Openingstijden 10.00 – 18.00 uur
Locatie: Willem II stadion Tilburg
Ruim 60 fabrikanten in 30 luisterruimtes
Diverse productintroducties & speciale gasten
Entrée gratis
Gratis ruime parkeergelegenheid
Gratis pendelvervoer tussen Tilburg CS en stadion
Volg al het nieuws van de show:
www.audioshowiear.nl
www.facebook.com/audioshowiear