Dutch Audio Event 2021

Uit HVT 10, oktober 2021

Het Dutch Audio Event zal plaatsvinden op 30 en 31 oktober 2021 in het voor vele vertrouwde Koningshof in Veldhoven en is daarmee de eerste beurs in Europa die zijn deuren opent! Ondanks alle Corona perikelen is de organisatie bezig een pracht show neer te zetten. En al meer dan 50! Deelnemers die samen meer dan 300 merken vertegenwoordigden geven acte de présence. Het Dutch Audio Evenement is een samenwerking met de oude en vertrouwde X-Fi show en Hifi.nl. Partijen hebben elkaar opgezocht en hebben organisatie en marketingtalent gebundeld om een mooie en inhoudelijke beurs neer te zetten. De lijst met deelnemers is ondanks Corona indrukwekkend! Ook dit jaar zullen er naast de mooiste Hi end en noviteiten ook weer veel aandacht zijn voor lezingen en livemuziek. Want de muziek geeft onze grote hobby de invulling die het nodig heeft om tot bloei te komen.

We nodigen iedereen uit om naar de show te komen en doe als lezer vooral hetzelfde. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. De show zal veilig worden georganiseerd. Er zal een eenvoudige looproute worden ontwikkeld zodat we zorgeloos door de gangen kunnen struinen. Neem daarnaast de Corona check app mee naar het event zodat iedereen een veilige beursgang heeft. Bezoekers die niet gevaccineerd zijn hebben een negatief testbewijs nodig om binnen te komen. Overigens is het ook dit jaar weer gratis parkeren bij Koningshof. Degene die met het openbaar vervoer komen kunnen vanaf het station Eindhoven met verschillende bussen makkelijk voor de deur bij Koningshof komen. Tickets kun je vanaf volgende week online bestellen via de website
Dutch Audio Event

Hieronder een willekeurige greep aan deelnemers:
Aequo Audio, Arpeggio Acoustic, Aspera Audio, Dali, Daluso, Daudio, Driade, Dynaudio, Fine Sounds Benelux, Grimm Audio, Headphone Auditions, Helios, Hifi Corner Trading, HVP, Ilumnia, JK Acoustics, Joenit, KAD Audio, Linn, Merril Audio, Network Media Systems, Nutters, Pure Audio, Puur, Rik Stoet, RI cable, Shan Audio , Simply Audio, Sonnet Digital Audio, Soundprism, Symphony Audio, Ultisone, Veddan, Voxativ, X-Fi Audio Import, En vele andere!

Van harte zien we je komen in het vernieuwde Koningshof op de Locht 117 in Veldhoven.