Greeeeeen

Uit HVT 1, januari 2018
In de nieuwe Harmonies Collectie wordt het typisch Scandinavisch koude en minimalistische design van Bang & Olufsen gecombineerd met een subtiele toets van natuurlijke groentinten. De collectie bestaat uit een selectie van vijf zorgvuldig geselecteerde draadloze luidsprekersystemen van Bang & Olufsen. De Harmonies Collectie is het nieuwste aanbod op het gebied van alternatieve stijlkeuzes die passen bij de huidige designtrend van gewaagdere, kleurrijkere interieurs. De nieuwe collectie met kleur omvat een reeks elegante draadloze luidsprekersystemen:
De BeoSound 1 en BeoSound 2 in Infantry Green geanodiseerd aluminium.
De BeoPlay A9, die een koperkleurige aluminium ring heeft, een voorkant van geweven Kvadrat-stof in de kleur Infantry Green en poten van gerookt eikenhout.
De BeoPlay M5 met een bovenkant van geborsteld aluminium in de kleur Infantry Green en gewoven Kvadrat-stof in dezelfde kleur.
De BeoSound 35 die is voorzien van een koperkleurige aluminium kast, een textielcover in de kleur Infantry Green en een zwarte aluminium tafelvoet. De Harmonies Collectie heeft een beperkte oplage en zal in de showrooms van Bang & Olufsen beschikbaar zijn op de 92e verjaardag van het bedrijf: 17 november 2017. De prijs van de producten is identiek aan die van de standaarduitvoering ervan.