Ha die ASA

Uit HVT 2, februari 2018
De Audio Show Alkmaar, ofwel ASA 2018. Drie en vier maart aanstaande is het weer zover. Marleen, Kevin en Ben hebben hun beste beentjes voorgezet om er een prettige en leerzame show van te maken. Volgens de organisatie presteert niet alleen het voetbalelftal van AZ boven verwachting. Door de jaren heen heeft de horeca-organisatie en technische dienst van AZ goed leren omgaan met de specifieke vragen en wensen van de muziekliefhebbers. Een goede en schone stroomvoorziening is voor audio natuurlijk belangrijk en dat is in de loop der jaren op de show steeds beter geworden. Je zou zeggen, dat als ze zo doorgaan, dan kan het niet anders of ze worden ergens in de komende jaren stroom-kampioen. Ook prijzen zij zich elk jaar weer gelukkig met de dames van de keuken en de bediening. Als je reeds vaker de show hebt bezocht, dan is het je wellicht opgevallen dat je ook daar al jaren door dezelfde dames wordt begroet en bediend. Een goed teken, vindt de organisatie. En wat te zeggen van de onvolprezen broodjes kroket en broodjes gezond. Met liefde gemaakt en uitgeserveerd.
Deze aangename en sfeervolle omgeving zorgt voor de atmosfeer die een mooie audioshow nodig heeft. En zij hebben weer hun best gedaan om er een mooie show van te maken. De betere en high-end merken zijn present.
Geen speciaal thema dit jaar, daarvoor is er te veel gaande in audioland, volgens de organisatie. Verbeteringen zijn met name geboekt op het gebied van luidsprekers, streaming en stroomverzorging. Daar zal je op de show dan ook de nodige voorbeelden van tegenkomen. Kom langs en geniet uitgebreid van alle setups die de deelnemende importeurs voor je hebben klaargezet. De entree en parkeren zijn zoals altijd gratis, dus wat let je? En neem gerust je vrienden mee om ook hen kennis te laten maken met het wereldje van muziekliefhebbers. Hieronder een overzicht van de deelnemers die zich tot nu toe hebben aangemeld:

Bowers & Wilkins (2-2), CD Vinyl 4 U (5-2), Centripedal/audioreparatie.nl (5-3), Daudio (2-3), Hear Everything/XFI (1b-2), Helios (3-3), Hepta Design Audio (13-2), Hifinesse (9a-2), Hofman Audio (hal), Indiana Line (1a-2), Knooppunt Audio (7-3), Mafico/Stageacoustics (8-3), Monitor Audio Nederland (9b-2), More Music (3-2), Music Emotion (11-2), Musical Reality (1-3), PureSound (6-3), Reference Sounds (10a-2), Savor Audio (4-2), Servi-Q (10-3), Simply Audio (4-3), Studio Alkmaar (6-2) en Yamaha/Allec (9-3).

Meer informatie op www.audioshowalkmaar.nl