Hoe krijg je een gratis Pryma?

Uit HVT 2, februari 2018
Nou, eigenlijk is dat heel eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is een paar vloerstaande Sonus faber Venere kopen. Als je dat voor 1 maart 2018 doet krijg je er een Pryma hoofdtelefoon ter waarde van €499 helemaal gratis en voor niets bij cadeau. Trouwens; als je een model daarboven koopt, geldt de actie overigens ook.
De actie werkt alsvolgt: koop tijdens de actieperiode een set vloerstaande Venere luidsprekers of een stereo paar luidsprekers uit de Olympica of Homage Tradition series bij één van onze dealers. Bij alle meedingende luidsprekers zullen tijdens de actieperiode unieke, gecodeerde vouchers in de verpakking worden meegestuurd.
Via de registratiepagina dien je je naam, adres, emailadres, de gewenste kleur Pryma hoofdtelefoon en de code van uw voucher op te geven. Je mag zelf kiezen tussen de uitvoeringen Classic Pure Black, Special Rose Gold/Dark Grey, Classic Heavy Gold, Coffee & Cream en Notte. Stuur een mail naar info@savoraudio.nl met een leesbare kopie/foto van uw factuur, het serienummer van uw Sonus faber luidsprekers en de vouchercode. Bij verzending van de Pryma hoofdtelefoon sturen we u een e-mail met een Track & Trace code. Binnen 14 dagen na aanmelden ontvang je de gratis Pryma hoofdtelefoon op het door jou opgegeven adres. Is dat nou geen aardige attentie?

Meer informatie op www.savoraudio.nl