Introductie ARC Genesis en inruilactie ANTHEM MRX-20 & AVR60

Uit HVT 05, mei 2019

Medio april wordt de derde generatie van het alom geprezen ruimte correctiesysteem van ANTHEM gelanceerd, “ARC Genesis” genaamd. Het borduurt voort op de vanaf het begin ingeslagen en succesvolle weg, maar dan wel met tal van aanpassingen en verbeteringen.
Nieuwe eigenschappen van ARC Genesis zijn onder meer verbeterde gebruikersinterface en grafisch ontwerp, ondersteuning van zowel Windows als MAC, inclusief het over en weer delen van bestanden, verbeterde algoritmes voor een nog natuurgetrouwere correctie, mogelijkheid tot het aanpassen van de targetcurve, opslaan, stoppen, starten en hervatten van de meting, opnieuw meten van afzonderlijke luidsprekers, mogelijkheid tot het personaliseren van meetrapporten. ARC Genesis is gratis te downloaden vanaf de ANTHEMAV website en is geschikt voor alle recentere producten van ANTHEM (10 & 20 serie), PARADIGM (PBK) & MARTIN LOGAN. Voor nader bijzonderheden over ARC Genesis: https://www.lookenlisten.nl/arc
Om de introductie van ARC Genesis en het Anthem product krachtig te promoten, zal als een koper bij een deelnemende Anthem dealer een werkende versterker of (AV)receiver inruilt, bij de aankoop van een ANTHEM receiver of processor een wel heel aantrekkelijke premie tegemoet kunnen zien. Deze premie wordt direct in mindering gebracht op de verkoopprijs.

De deelnemende Anthem dealers zijn te vinden op www.lookenlisten.nl. De actie start vanaf heden en duurt zolang de voorraad strekt.