Maak kans op een gratis Yamaha E700A Wireless Hoofdtelefoon

Uit HVT 1, januari 2022

Maak kans op een Yamaha E700A True Wireless hoofdtelefoon t.w.v. € 399 bij aanschaf van een YSP-2700 soundbar. Iedereen weet inmiddels wel dat het geluid uit de gemiddelde platte TV eigenlijk niet om aan te horen is. De oplossing is even simpel als geniaal: de soundbar!

Maar met zomaar een soundbar ben je er nog niet. Welke formaten moet een soundbar kunnen afspelen? Moet er een subwoofer bij? Moet een soundbar slim zijn? Er zijn veel vragen en er is veel aanbod. En er zijn veel lokkertjes, waar de uitkomst niet altijd even bevredigend is. Daarom wil je het liefst vertrouwen op een merk dat z’n sporen heeft verdiend. Yamaha is zo’n merk.

De geschiedenis van de soundbar begon in 2004 met de Yamaha YSP-1.
Het was ’s werelds eerste Digital Sound Projector, waar gebruik werd gemaakt van Yamaha’s unieke sound-beam technologie. Dit model zou een geheel nieuwe surround markt blootleggen. Anno 2021 heeft Yamaha de door de consumentenbond wederom als beste soundbar van het jaar gekozen YSP-2700 in het pakket. Een prijs die deze soundbar al vanaf 2019 heeft gekregen. Maar ook internationaal wordt dit model geprezen, gelet op
de begeerde vijf sterren die het van het gerenommeerde Engelse What Hi-Fi? heeft gekregen.

Het is de kroon op het kunnen van Yamaha wat betreft prijs/kwaliteitverhouding voor soundbars tot 1.000 euro (1.029 om precies te zijn). En je krijgt veel waar voor je geld. Technieken als Clear Voice, Auto Calibration, MusicCast, CinemaDSP én een draadloze subwoofer zijn bij dat geld inbegrepen. Meer hi-res wordt het niet met ondersteuning van 192kHz/24-bit muziek in FLAC/WAV/AIFF, meer surround wordt het niet met 16 luidsprekers aan Intellibeam om een 7.1 ervaring te creëren uit slechts één soundbar en één subwoofer en meer multiroom ook niet met de integratie van MusicCast.

Speciaal voor de HVT-lezers heeft Yamaha nu een actie. Iedereen die tussen nu en eind januari 2022 een Yamaha YSP-2700 aanschaft, maakt kans op een gratis Yamaha YH-E700A True Wireless hoofdtelefoon t.w.v. € 399. Om kans te maken op de gratis Yamaha E700A stuurt u een kopie van uw aankoopbewijs van de Yamaha YSP-2700 naar:

abonnement@brinkmanmediagroup.nl
of BMG Home BV, Abonnementenservice HVT, Kerkenbos 1015e, 6546 BB Nijmegen