Paradigm weer in de weer

Premium Wireless van Paradigm

Deze familie van draadloze luidsprekers en streamers is Paradigm’s entree in de wereld van draadloze weergave van muziek door heel het huis. Op dit moment bestaat de Premium Wireless line-up uit een tweetal actieve draadloze luidsprekers en een tweetal streamers, waarvan er een voorzien is van een versterker. Later dit jaar worden nog meer producten verwacht, waaronder een fraaie soundbar.
Paradigm heeft gekozen voor het Play-Fi platform voor Streaming en Multi-room weergave. Dit ‘open’ platform dat ontwikkeld is door het bekende DTS wordt al door tal van fabrikanten ondersteund. Het DTS platform heeft als grote voordeel dat voor het eerst alle producten van verschillende merken die dit platform ondersteunen, door elkaar kunnen worden gebruikt voor Streaming en Multi-room. Al deze producten kunnen ook met dezelfde Remote App worden bediend. Op dit moment worden al tal van muziekdiensten ondersteund, waarvan Spotify en Tidal de
bekendste zijn. Natuurlijk ondersteunt Play-Fi hoge resolutie (24/192) audio voor een
optimale muziekbeleving. De Play-Fi App is overzichtelijk en de installatie een peulenschil. Het draait op alle gangbare besturingsystemen en de Multi-room opties zijn legio. Alle Premium Wireless producten zijn voorzien van Anthem Room Correction (ARC™). Dankzij dit meegeleverde professionele meet- en correctie systeem worden akoestische afwijkingen op de luisterplek teniet gedaan en wordt de muziek weergegeven zoals deze in de opnamestudio werd geproduceerd. Voor de ‘versterkte’ Premium Wireless producten worden uitsluitend hoogwaardige Class D versterkers van Anthem toegepast.

PW-800 leverbaar in zwart en wit voor een verkoopprijs €999.
PW-600 leverbaar in zwart en wit voor een verkoopprijs €799.
PW-Amp leverbaar in zwart voor een verkoopprijs €799.
PW-Link leverbaar vanaf september in zwart voor een verkoopprijs €499.

Meer informatie op de website van de importeur www.lookenlisten.nl