Sennheiser introduceert de RS 120-W

Uit HVT 9, september 2022

De RS 120-W is een draadloze on-ear hoofdtelefoon die niet minder dan drie verschillende sound modes biedt voor een aangepaste luisterervaring, en werkt met geavanceerde LE-audiotransmissie voor een kristalhelder en onvervormd geluid dankzij bluetooth®. In combinatie met de gebruikelijke lange batterijduur en zijn verbeterde ontwerp voor optimaal draagcomfort vormt deze nieuwe hoofdtelefoon van Sennheiser de perfecte basisuitrusting voor bingewatchingsessies voor de tv.

Afhankelijk van het type entertainment dat ze verkiezen, kunnen gebruikers kiezen tussen de sound modes ‘Speech’, ‘Music’ en ‘Neutral’ om het geluidsbeeld op hun respectievelijke vereisten af te stemmen. Om een gedetailleerd, gebalanceerd en onvervormd geluid te verzekeren maakt de RS 120-W gebruik van geavanceerde LE-audio, die audiostreaming via Bluetooth® Low Energy-transmissietechnologie mogelijk maakt. LE-audio omvat een nieuwe, hoogkwalitatieve LC3-audiocodec. Deze technologie weet luisteraars niet enkel te overtuigen met haar kristalheldere geluid, maar biedt ook een erg lage latentie, die garant staat voor immersieve entertainmentsessies.

Met een batterijduur tot 20 uur en een draadloze transmissie binnen een bereik van 60 meter levert de RS 120-W ook de technische basis voor ongelimiteerde entertainmentsessies. Zoals gewoonlijk dient de zender die in de leveringsomvang is inbegrepen als laadstation en transmissiecenter in één. Daarbij komt dat de nieuwe ‘Broadcast Mode’-functie de zender kan koppelen met meerdere hoofdtelefoonsets, zodat meerdere mensen tegelijk van de adembenemende sound kunnen genieten. Wie het liever wat luider heeft, kan het volume verhogen tot 100 dB, en dat zonder negatieve impact op zijn omgeving. De Sennheiser RS 120-W is vanaf nu beschikbaar met een aanbevolen verkoopprijs van € 129,90

Meer informatie op www.sennheiser.nl