The Hifi Show wordt dit jaar weer georganiseerd!

Uit HVT 11, november 2019
Zaterdag 30 november en zondag 1 december kunt u weer uitgebreid kennismaken met, en luisteren naar een groot aantal van de bijzondere merken die we bij The Hifi Studio Number One in het pakket hebben. Maar dan alles demonstratieklaar en op één plek. Na drie zeer goed bezochte shows in 2012, 2014 en 2016 maken wij ons op voor de 4de editie van The Hifi Show.

Verdeeld over 12 zalen vindt u naast betaalbare tot high-end hifi-systemen ook hoofdtelefoons. Speciaal voor dit weekend zijn er demonstraties waarin verbeteringen, productintroducties en mooie aanbiedingen in het spotlicht komen te staan. Ook kunt u kennismaken met een hoogwaardige 7.2.4 Dolby Atmos bioscoop.

Kortom, genoeg moois voor een bezoek aan The Hifi Show in het Holiday Inn Hotel te Leiden, georganiseerd door uw specialist The Hifi Studio Number One.

Merken
De deelnemende merken zijn onder andere: Accuphase, ATC, AudioVector, Anthem, Audio Physic, Auralic, AudioQuest, The Chord Company, Cyrus, Dynaudio, Final, Hifiman, Innuos, Kii Audio, Lumin, Martin Logan, Meze, Monitor Audio, Naim, Optoma, Paradigm, Primare, Rivasono, Sbooster, Sonos, Transrotor en Yamaha. Reken op de fraaiste luidsprekers, versterkers, streamers, kabels, CD’s en LP’s. Verder wordt er aandacht besteed aan akoestiek, apparaat-voeding en niet te vergeten head-fi.

Onder de ter plaatse geregistreerde bezoekers verloten wij na afloop diverse mooie prijzen.

Locatie
The Hifi Show vindt plaats in het centraal gelegen Holiday Inn Hotel, Haagse Schouwweg 10 te Leiden en is zowel met de auto (A4, A44, N11 en N206 en gratis parkeren) als met het openbaar vervoer te bereiken. (Station is vlakbij evenals buslijn 43). U bent op beide dagen van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Tot ziens op zaterdag 30 november en zondag 1 december 2019.

Meer informatie op www.thehifishow.nl