Toe aan écht goed geluid?

Uit HVT 10, oktober 2022

Kom dan naar de Audioshow bij Bender hifi. Elke zaterdag in oktober van 10.00 tot 17.00 uur aan de Steenstraat in Arnhem. Op zaterdag 2, 9, 16, 23 en 30 oktober organiseert Bender hifi een grootse (luister)show waarin twaalf merken centraal staan namelijk KEF, Hegel, Cambridge Audio, Spendor, Rega, Totem, Naim Audio, Kudos, The Chord Company, Focal, Atoll en Acoustic Energy.

De planning is als volgt:
2 oktober KEF en Hegel
9 oktober Cambridge en Spendor
16 oktober Rega en Totem
23 oktober Acoustic Energy en Atoll
30 oktober Naim, Kudos en Focal

Verrassing
Er zal een aantal primeurs te beluisteren zijn. Welke is nog een verrassing. Hou de website www.benderhifi.nl/show in de gaten of volg onze facebookpagina www.facebook.com/benderhifi. Voor nieuwe mensen die onze winkel bezoeken, blijft het verrassend hoeveel ruimte de winkel herbergt. De grootste ruimte is de vleugelzaal en daarnaast nog de pianozaal. Alhoewel er geen piano’s en vleugels meer verkocht worden, eren deze zaalnamen wel het Bender verleden. Door deze royale zalen is er voldoende ruimte om de merken goed tot hun recht te laten komen en de anderhalve meter te waarborgen. Om zeker te zijn van een luisterplek kan men zich van tevoren inschrijven en krijg je een leuke attentie na jouw bezoek.

Doorlopend demo’s
Er zijn doorlopend meerdere demo’s in verschillende ruimtes. De demo’s worden door de importeurs verzorgt. Uiteraard zorgt Bender hifi voor koffie en thee.

Goede bereikbaarheid
Bender hifi is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen naar Bender hifi. In de Steenstraat is parkeergelegenheid en vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het 250 meter lopen. Het belooft leuke, interessante shows te worden.
Kom en laat u verrassen!