Recensie

Holbo Airbairing

De fascinatie van de luchtigheid

Door Christiaan Punter, HVT 2, februari 2021

High-End draaitafels zijn vaak groot en zwaar of zeer complex, maar de Holbo is niets van dat alles. Hier geen aparte motor, geen omvangrijk plateau en geen armconstructie ter grootte van een brug. Eerlijk gezegd ziet de Holbo Airbearing draaitafel er opvallend eenvoudig uit en daardoor is de kans groot dat je hem onderschat.


Vooral als het gaat om lineaire tracking draaitafels en luchtlagers, zou je kunnen denken dat dit veel hoofdzorgen met zich meebrengt en resulteert in een voortdurende neurose om de perfecte afstelling te bereiken en of te behouden. Maar het doel van de Holbo-draaitafel is om dat idee volledig op zijn kop te zetten want deze luchtgelagerde draaitafel is juist opvallend eenvoudig te bedienen.

Alle parameters zijn gedurende een jarenlange studie zorgvuldig overwogen om het best mogelijke geluid alsook de meest probleemloze werking te bereiken. Het resultaat van alle inspanningen is de Holbo Airbearing draaitafel, onderdeel van deze recensie en ook meteen het enige model in de Holbo catalogus.

Wil je de rest van het artikel lezen? Koop dan HVT of download onze kiosk voor Android of iOS