Recensie

Monitor Audio Platinum PL100 II

Zo wordt iets goeds nog beter

door Marnix Bosman, HVT 9 september 2016

De Platinum serie van Monitor Audio was al erg goed. Desondanks was Monitor Audio van mening dat het wellicht nog beter kon en is daarvoor opnieuw achter de tekentafel gedoken met als resultaat: de Platinum II.

De audio-industrie heeft een aantal turbulente jaren achter de rug. Het in 1972 in Engeland opgerichte Monitor Audio heeft zich in tegenstelling tot menige Engelse concurrent gedurende deze moeilijke tijden altijd onafhankelijk staande kunnen houden. Dat doet Monitor Audio al sinds jaar en dag door continu te innoveren op zoek naar nog betere en mooiere oplossingen.

Monitor Audio staat voor hoogwaardige techniek met een oor en oog voor kwaliteit. Innoveren is geen doel maar wel een middel naar een nog beter resultaat. Nieuwe technieken worden niet geschuwd en om een optimale kwaliteit te kunnen leveren, wordt alles in eigen beheer ontwikkeld en gefabriceerd. Monitor Audio staat voor topkwaliteit maar ook voor betaalbaarheid. Zelfs de in de duurste lijnen is de prijs/kwaliteit verhouding altijd heel gezond en zeer concurrerend.