Showverslag

Nabeschouwing Audio Show iEar’ 2016

Een Audio Show om Trots op te zijn.

Door Ernst Neve, HVT 12, december 2016

iEar’ heeft dit jaar de dealershow echt op de kaart gezet. Ze hebben niet alleen een visitekaartje afgegeven en laten zien hoe het echt moet, ze hebben vooral laten zien hoe het ook kan. Het team van HVT heeft z’n uiterste best gedaan om zich bij de ambitie van Freek van Ham, de drijvende kracht achter iEar’, aan te sluiten en heeft hem met raad en daad terzijde gestaan.


In ieder geval naar onze tevredenheid, en we gaan er vooralsnog vanuit ook naar de zijne. Voordat ik aan de rondgang begin wil ik nog wel even kwijt dat een show als deze, met een opkomst waar vele andere shows alleen maar van dromen, de toekomst is van de Nederlandse hifi show. Misschien zelfs de redding. Tot in de puntjes georganiseerd voelde iedereen zich niet alleen welkom, maar was het vooral heel duidelijk waar men was. Op de Audio Show van iEar’ waar samen met de inspanningen van de leveranciers iets wordt neergezet voor de bezoekend consument. Klaar en helder.

Koning Willem II stadion, de trots van Tilburg

Ook de locatie was perfect gekozen. Goed bereikbaar, gratis en voldoende parkeergelegenheid, met voldoende ruimte voor de meer dan 50 fabrikanten die er voor de gelegenheid waren neergestreken. Het bedienend personeel was superattent, de sfeer was erg goed. Eigenlijk waren alle voortekenen daar om van tevoren al te denken dat alles goed kwam. Alleen bij de stand van HVT was het, nou ja wat frisjes. De dames wisten toch, onder verschillende lagen kleding, het bezoekend publiek enthousiast welkom te heten en meer dan eens wilde men met een van hen op de foto. De leukste is toch wel deze met een prachtige floating hand net boven onze Erin. Goed gedaan Thomas.