Showverslag

New Music Hifi Show

New Music High-End Innovation

Door Edouard Hendrix, HVT 1, januari 2022

Eind november organiseerde de Brusselse hifizaak New Music in het Marriott-Courtyard hotel in Evere haar jaarlijkse New Music High-End Innovation, naar eigen zeggen het grootste Belgische salon dat volledig in het teken staat van hifi en home cinema. Het heeft geen haar gescheeld of de verstrengde Covid-19 maatregelen hadden voor het tweede opeenvolgende jaar alweer een streep door de rekening getrokken.


Zo ver is het gelukkig niet gekomen zodat we ons alsnog konden vergapen aan al het lekkers dat New Music te bieden had, weliswaar onder strenge veiligheidsvoorschriften. Zonder CovidSafe kwam je er niet in, de mondkapjes moesten opgehouden blijven en overal dienden de handjes ontsmet te worden. Gelukkig konden de oortjes vrij blijven.

New Music High-End Innovation

“New Music High-End Innovation is een salon voor een zo breed mogelijk publiek. We streven er altijd naar om tijdens ons jaarlijkse event muziekliefhebbers de kans te geven een aantal merken en modellen te leren kennen die je niet alle dagen op één plaats samen kunt beluisteren”, legt Willy Stiers van New Music uit. “Al hebben we de meeste modellen uiteraard ook in de winkel staan. Maar dank zij de bijdrage van onze distributeurs kunnen we het hier op een grotere schaal brengen, met de nodige primeurs en uitzonderlijke set-ups. Natuurlijk is het ook een ideaal moment om onze klanten nog eens te ontmoeten.”

Wil je de rest van het artikel lezen? Koop dan HVT of download onze kiosk voor Android of iOS