Verslag

Cost is No Object Show Alpha High End

Laat de muziek maar spelen!

Door Edouard Hendrix, HVT 4, april 2022

Van ABBA tot Zappa, van Amadeus tot Zornik, tijdens de Cost is No Object Show bij Alpha High End hoor je alle soorten muziek. We hebben er twee jaar op moeten wachten, maar eindelijk was het zo ver. Meer zelfs, met een show in Brasschaat en in Brussel was het dubbel genieten.


De Cost is No Object Show bij Alpha High End is een geliefd evenement bij muziekliefhebbers. Niet alleen omwille van de sublieme sets en de goede muziek, maar ook vanwege de gezellige sfeer. Geld doet er niet toe tijdens de CNO-show. Een traditie om in stand te houden. Laat de muziek maar spelen.

Marten, McIntosh en AudioQuest

De hoofdset bij Alpha in Brasschaat bestond uit de nieuwe Marten Mingus Orchestra Statement Edition speakers, de McIntosh MC901 hybrid monoblokken en de McIntosh C2700 voorversterker die de helaas niet beschikbare McIntosh C12000 preamp verving. Digitaal en analoog gingen hand in hand met de dCS Rossini Apex streamer/cd-speler en de SME Synergy draaitafel. De set werd bekabeld door de gloednieuwe AudioQuest Dragon series De AudioQuest Niagara 7000 power conditioner leverde de zuivere stroom.

Wil je de rest van het artikel lezen? Koop dan HVT of download onze kiosk voor Android of iOS