Verslag

iEar’ invites: Vivid Audio, Grimm Audio, Mola Mola en Halcro

Luisterfestijn bij iEar’ met Vivid, Grimm, Mola Mola en Halcro

Door Edouard Hendrix, HVT 5, mei 2022

Nu het eindelijk weer kan, was iEar’ in Tilburg er als de kippen bij om samen met distributeur Terrason Audio een luisterfestijn te organiseren. Met merken om duimen en vingers af te likken. Dat hadden ze bij iEar’ echt nog tegoed.


Het is alweer van november 2021 geleden dat de iEar’ Audio Show in het Willem II stadion in Tilburg als gevolg van nieuwe coronamaatregelen in allerijl met één dag ingekort werd. Een serieuze streep door de rekening van Freek Van Ham en zijn team van iEar’ en de vele muziekliefhebbers die er op zaterdag niet bij konden zijn.

Het vervolg

“We hadden nochtans heel wat in petto voor een rijk gevuld weekend’, legt Freek uit. Bert Bazuin van distributeur Terrason Audio vond dat we, nu het weer kan, de iEar’ Audio Show voor een stukje moesten overdoen. Meteen een goede gelegenheid om de mooie producten uit de stal van Terrason nog eens te belichten. Met merken zoals Grimm Audio, Vivid Audio, Mola Mola en Halcro kun je mooie systemen creëren om echte audioliefhebbers te bekoren.” En als Laurens Dickie van Vivid Audio en Eelco Grimm en Guido Tent van Grimm Audio in hoogst eigen persoon naar Tilburg afzakken, is het helemaal feest. Werk aan de winkel voor Bert Bazuin en Franciscus Timmerman van Terrason om de demo’s in goede banen te leiden.

Vivid Audio, Mola Mola, Grimm Audio en Halcro

De eerste set was samengesteld uit Vivid Audio Giya G2 S2 speakers, een Mola Mola Makua preamp, een Grimm Audio MU1 streamer en een Halcro Eclips amp. Na een korte pauze en stoeltjes draaien, konden we genieten van de tweede set met de Grimm Audio MU1 streamer en het actieve Grimm Audio LS1be luidsprekersysteem. Het moment voor Eelco Grimm en Guido Trent om een schitterend muzieksysteem van eigen bodem te demonstreren.

Wil je de rest van het artikel lezen? Koop dan HVT of download onze kiosk voor Android of iOS