Verslag

McIntosh Weekend bij iEar’ Tilburg

Een muzikale reis met McIntosh

Door Edouard Hendrix HVT 12, december 2019

Als opmars naar de Audio Show iEar’ die op 16 en 17 november jongstleden plaatsvond, presenteerde iEar’ in haar vestiging in Tilburg 20 en 21 september de nieuwste modellen van McIntosh. Met als neusje van de zalm de McIntosh MC2KW, het topmodel van de Amerikaanse producent van high-end buizenversterkers dat voor het eerst in Europa gedemonstreerd werd. Een absolute primeur!


Een bezoek aan iEar is altijd een reis door de wondere wereld van high end. Freek van Ham en zijn enthousiaste medewerkers sparen geen moeite om er met topmerken als McIntosh en Sonus faber een absolute muzikale belevenis van te maken.

McIntosh forever

“Sinds 2008 heeft McIntosh een vaste plaats in ons assortiment”, legt Freek van Ham uit. “In de voorbije elf jaar is de schare fans van McIntosh explosief gegroeid. We hebben al vele klanten blij kunnen maken met een McIntosh. Klanten van McIntosh blijven trouw aan hun merk. Als ze een McIntosh inleveren, doen ze dat meestal om een nieuw model te kopen. Daarom hebben we hier bij iEar’ altijd het volledige assortiment van McIntosh in huis en mogen we onzelf als specialist beschouwen. We verkopen niet alleen McIntosh, maar we staan ook in voor een vlekkeloze service op het vlak van reparaties en revisies.”

Wil je de rest van het artikel lezen? Koop dan HVT of download onze kiosk voor Android of iOS.