Verslag

Opening Alpha High End Brussel

Brussel, stad van wafels, chocolade en Alpha High End

Door Edouard Hendrix HVT 12, december 2019

Er kan er altijd nog eentje bij, dachten ze bij Alpha High End. En toen stampten ze in Brussel een vierde vestiging uit de grond. Meer bepaald in Ukkel, in een stijlvol pand met een binnenkoer waar je gemakkelijk kunt parkeren.


“Brussel is de hoofdstad van België, daar kan je niet om heen”, steekt Sammy Feldman van Alpha High End van wal. “Brussel is een levendige stad, een stad waar je mensen vindt van alle mogelijke nationaliteiten. Hier ontmoet je zowel rasechte ‘Brusseleirs” als zakenmannen en diplomaten die er werken. Daar zitten uiteraard muziekliefhebbers tussen die van goede hifi houden”, knipoogt Sammy.

Een echte Brusselaar

Die muziekliefhebbers kunnen terecht bij Daniel Weiser, de man die de winkel zal runnen. “Daniel is de geknipte man voor de job”, meent Sammy. “Hij is niet alleen een gepassioneerde muziekliefhebber, maar ook een gedreven zakenman. Als rasechte Brusselaar weet hij perfect hoe hij met het Brusselse publiek moet omgaan. Hij neemt de nodige tijd en doet alles wat hij kan om klanten tevreden te stellen. Zonder enige druk of verkooppraatjes, precies zoals we dat bij Alpha gewoon zijn”, lacht hij.

Wil je de rest van het artikel lezen? Koop dan HVT of download onze kiosk voor Android of iOS.