Voorbeschouwing

New Music High-End Innovation Hifi Show

Spruitjes, wafels, het Atomium, Manneken Pis en High-End Audio

Door Ernst Neve HVT 11, november 2019

België is een land dat een groot aantal amateuristische luisteraars telt. Het is dan meer dan normaal dat er jaarlijks in Brussel het grootste Belgische evenement toegewijd aan deze passie plaatsvindt, genaamd De New Music High-End Innovation. Voor onze editie zullen de deuren van dit evenement zich openen gedurende het weekend van 30 november en 1 december 2019.


Georganiseerd door magazine New Music van Brussel, biedt de show 30 zalen aan waarin ’s werelds beste installaties gepresenteerd worden. Dit is nochtans de beste manier om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Wij bieden zeer veel zorg aan de kwaliteit van onze installaties om bieden onze bezoekers een waar spektakel. De demonstraties zijn kwalitatief zeer hoogstaand en elke zaal beschikt over professionele specialisten die hun producten tot in de perfectie kennen.

Al onze budgetten worden gerepresenteerd. De set-ups die budget vriendelijker zijn, worden op dezelfde manier verzorgd als de zeer exclusieve. Onze zalen zijn zeer comfortabel en uitstekend geïsoleerd. Elke toeschouwer krijgt een persoonlijk ontvangst.Ieder jaar zijn er zeer bijzondere set-ups te ontdekken. Dit jaar presenteren wij de bezoekers bijvoorbeeld de Alexx luidsprekers van Wilson Audio, met twee THOR’s HAMMER subwoofers van hetzelfde merk aangedreven door de ongelofelijke Dan D’Agostino RELENTLESS Power AMPS. Deze demonstratie wordt aangeboden door de importeur Reference Sound. Dit systeem alleen al geeft reden genoeg om de reis naar Brussel te maken.

Wil je de rest van het artikel lezen? Koop dan HVT of download onze kiosk voor Android of iOS.