Voorbeschouwing

Noir & Blanc Brussels Hifi Show 2022

zwart, wit en alles ertussen

Door Edouard Hendrix, HVT 10, oktober 2022

Op zaterdag 5 en zondag 6 november 2022 organiseert de Brusselse audiospeciaalzaak Noir & Blanc voor het eerst de Noir & Blanc Brussels Hifi Show 2022. Een groots evenement dat plaatsvindt in BluePoint Brussels. Hierbij alvast een voorsmaakje van wat je te wachten staat.


Voor de eerste editie van de Noir & Blanc Brussels Hifi Show pakt de Brusselse audiospeciaalzaak meteen groots uit. “Dit is het grootste evenement dat we ooit organiseerden”, legt Gregory De Prins, zaakvoerder en eigenaar van Noir & Blanc uit.

Noir & Blanc

Noir & Blanc is in Brussel al decennialang een gevestigde waarde. De zaak werd in 1933 opgericht en bleef een familiezaak tot Gregory De Prins Noir & Blanc overnam. “Een hele uitdaging omdat de toenmalige eigenaar een bekende figuur was in de Brusselse hifi scene”, aldus Gregory. Niettemin slaagde hij er in om het vertrouwen van de bestaande klanten te winnen en nieuwe klanten aan te trekken. Gregory wist al gauw zijn stempel op de zaak te drukken. Het assortiment van Noir & Blanc werd aanzienlijk uitgebreid en de zaak is grondig gerenoveerd, hoewel de ouwe getrouwe klanten daar in eerste instantie geen reden toe zagen. De laatste renovatie dateert van september 2020, in volle Covid crisis. “Een noodzaak om verder te kunnen groeien en onze klanten optimaal te adviseren”, aldus Gregory. Vandaag is Noir & Blanc een stijlvol ingerichte zaak met een uitgebreid assortiment dat volledig beantwoordt aan de noden van de meest veeleisende klanten. “Het is de bedoeling dat klanten hier in alle rust in een gezellige omgeving kunnen genieten zoals ze dat huis doen”, lacht hij.

Wil je de rest van het artikel lezen? Koop dan HVT of download onze kiosk voor Android of iOS