Voorbeschouwing

Number One Hifi Show 2016

Grote merken aanwezig op Hifi Show Number One

Door Ernst Neve, HVT 11, november 2016

Op zaterdag 19 en zondag 20 november 2016 zijn er tal van audiomerken aanwezig op de Number One Hifi Show in het Holiday Inn Hotel te Leiden. De show in de Randstad. Het is alweer voor de derde maal dat deze succesvolle show op 1000m2 en 12 zalen plaatsvindt. Op de vorige edities kwamen per weekend 2000 enthousiaste bezoekers genieten van de meer dan 45 merken door de importeurs gepresenteerde merken.

Toegang en parkeren is gratis en bezoekers maken bovendien kans op mooie hifiprijzen.

Merken

Tijdens deze show hoort u prachtige muziek op de sets van onder andere de volgende merken: Accuphase, AudioVector, Anthem, Audio Physic, Audiolab, AudioQuest, Bluesound, Castle, Chord Cables Company, Cyrus, Dynaudio, Golden Ear, Monitor Audio, MOON, Myryad, Naim, Paradigm, Primare, Pro-Ject Audio, Q Acoustics, Transrotor, T+A, Yamaha en meer. IsoTek laat horen wat lichtnetverbetering doet, Sbooster laat horen wat een betere voeding voor u betekent en Rivasono neemt u mee in de wereld van de betere akoestiek. Ook is er aanbod van hifitijdschriften, audiofiele cd’s, vinyl en Meze hoofdtelefoons.

Muziek Streamen en meer

U kunt de nieuwste producten bekijken en beluisteren. Bij een aantal merken zijn er medewerkers van de fabrikanten aanwezig en verwachten wij weer enkele primeurs. Er zijn demonstraties met streaming, platenspelers, Dolby Surround en Multiroom. Tevens is er zaterdag live muziek.