Winkelbezoek

Audiofrenzy te Maastricht

helemaal gek van goede hifi

Door Edouard Hendrix, HVT 1, januari 2022

In coronatijden uitpakken met een gloednieuwe zaak, je moet het maar durven. En ook nog scoren, je moet het maar doen. Toch is dat precies wat ze bij Audiofrenzy in Maastricht voor mekaar gekregen hebben. Hoe ze dat gedaan hebben? Dat vertellen we je graag.


Op een zonnige ochtend in november vallen we met de deur in huis bij Audiofrenzy in Maastricht. We worden verwelkomd in de gloednieuwe winkel door Peter van Reijmersdal en zijn schoonzoon Mitch Maassen. Een familiebedrijf dus waar geen strikte hiërarchie heerst. “We doen het samen”, zegt Peter. Hiermee is de toon direct gezet.

Audiofrenzy

Een wel heel bijzondere naam voor een audiozaak. “Je probeert natuurlijk een unieke naam te verzinnen voor je zaak”, lacht Peter van Reijmersdal. “Een naam die iets met audio te maken heeft. En omdat we willen uitstralen dat we echt gek zijn van hifi, dat we echte audiofielen zijn met een uit de hand gelopen hobby, hebben we gekozen voor Audiofrenzy. ‘Frenzy’ betekent in het Engels: ergens helemaal gek van zijn.”

Wil je de rest van het artikel lezen? Koop dan HVT of download onze kiosk voor Android of iOS