Winkelbezoek

Winkelbezoek Authentic

Grüße aus Brüssel und Berlin

Door Edouard Hendrix, HVT 2, februari 2022

Authentic opende onlangs een tweede zaak in Brussel. Om dat te vieren organiseerden zaakvoerders Steve Meyns en zijn kersverse echtgenote Mary-Ann Rijk een Berlijnse avond. Een avond die in het teken stond van Voxativ Audio. Niet toevallig een merk dat in Berlijn ontworpen en gebouwd wordt.


Berlijn en Brussel, twee Europese hoofdsteden. Voor Steve en Mary-Ann is Brussel de stad waar ze graag leven en werken. Berlijn is voor hen de stad van Voxativ Audio. “De eerste keer dat we een Voxativ hoorden spelen, werden we op slag verliefd op de ongelofelijke geluidskwaliteit van het Duitse merk”, zegt Mary-Ann. “Toen we ook kennis maakten met de mensen achter het merk en ontdekten hoe gedreven, volhardend en vernieuwend ze zijn, beseften we dat we met Voxativ een bijzonder merk in huis haalden. Daarom dragen we deze avond op aan Voxativ en Berlijn”.

Berliner Currywurst

Geen betere manier om in Brussel een Berlijnse avond te vieren dan met een foodtruck voor de deur die de aanwezige gasten de originele Berlijnse Currywursten voorschotelt. In zijn pure vorm of tussen een broodje. Of natuurlijk met Belgische frietjes. Doorgespoeld met bier en wijn, meer moet dat niet zijn. Coronaproof, want je mocht alleen naar binnen met een geldige CovidSafe.

Wil je de rest van het artikel lezen? Koop dan HVT of download onze kiosk voor Android of iOS