Winkelrecensie

Crystal Connect bij AudioXperience

Idolaat van muziek

Door Edouard Hendrix, HVT 1, januari 2022

Bij AudioXperience in Nuenen zijn ze intensief bezig met het samenstellen van de allermooiste muzieksystemen. Naar eigen zeggen, op het randje af van het obsessieve. Daar hebben ze goede redenen voor, want de lat ligt er erg hoog. Vooral als het gaat over het vinden van een perfecte balans tussen prijs, kwaliteit en muzikaliteit.


Toen Hans Oosterwaal in 2007 vanuit zijn technologische kennis en ervaring bij Philips in Nuenen een high end audiozaak opstartte, kon hij niet vermoeden dat het zo’n vaart zou lopen. Nauwelijks één jaar later werd Martijn Lavrijsen als mede-eigenaar van AudioXperience aangetrokken. Martijn verdiende zijn sporen bij een bekende importeur van hifiapparatuur voor wie hij gedurende 10 jaar Nederland en België doorkruiste. Hij nam de dagelijkse leiding op zich. Al gauw was er in de constant groeiende zaak nood aan extra mankracht. Die kwam er in 2010 toen Erik Paulus in dienst kwam. Een man met meer dan 25 jaar ervaring in de hoogste regionen van de hifi-wereld.

Advies op maat, kennis & experience en service

We worden hartelijk ontvangen door Erik Paulus, een man die duidelijk gefascineerd is door muziek. De luisterruimten in het fraaie, moderne pand zijn ingericht als gezellige, stijlvolle woonkamers. We voelen ons er meteen thuis. “Wij zijn altijd bezig met het samenstellen van de mooiste muzikale systemen”, steekt Erik van wal, ”ik denk zelfs redelijk op het obsessieve af. Alles draait rond kwaliteit. Met advies op maat, kennis en expertise en service proberen we het verschil te maken. Je kunt naar geluid luisteren of muziek beleven. Dat is absoluut niet hetzelfde.”

Wil je de rest van het artikel lezen? Koop dan HVT of download onze kiosk voor Android of iOS